У мережі з'явилися перші фотографії Range Rover Evoque наступного покоління. Кросовер отримав дизайн кузова з елементами від старшого Velar, однак форми традиційно залишаються колишніми. Публічний дебют “Эвока” відбувся 22 листопада, так що можна сміливо бігти в автосалон.

За інформацією видання Autocar, Range Rover Evoque переїде на модернізований варіант платформи D8, використовуваної на Jaguar E-Pace. І хоча зовні авто практично не відрізняється від попередника, всі головні особливості в технічній начинці, яка отримала злегка модернізацію.

Гамма двигунів нового Evoque буде складатися з бензинових і дизельних двигунів сімейства Ingenium, а також помірною гібридної силової установки. Так, в авто є автомат, так що він підійде як для новачків, так і для тих, хто за кермом не перший рік.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Раніше Land Rover встановила в західній частині Лондона скульптури з дроту, демонструють спрощений дизайн нового Range Rover Evoque. Таким чином компанія хотіла натякнути на мінімалістичність авто. На них видно, що модель збереже колишні обриси, а зміни в зовнішності будуть лише косметичними. Наприклад, в повітрозабірниках з'являться горизонтальні планки.

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.