В сервісі цифрової дистрибуції Steam стартувала традиційна осіння розпродаж. Користувачі платформи від Valve зможуть придбати гри за значно зниженими цінами, до речі, на деякі тайтли знижка досягає 90%, так що будь-який поважаючий себе геймер не пройде повз акції.

Акція триватиме до 27 листопада о 20:00 за київським часом. Зараз в онлайн бібліотеці знижки на популярні ігри:

  • Shadow of the Tomb Raider (-50%)
  • Assassin's Creed Odyssey (-33%)
  • Far Cry 5 (-50%)
  • Final Fantasy XV: Windows Edition (-50%)
  • Grand Theft Auto V (-34%)
  • Sid meier's Civilization VI (-70%)
  • Jurassic World Evolution (-60%)
  • Darkness II: The New Colossus Digital Deluxe Edition (-67%).

Зазначимо, що знижка на ігри не буде змінюватися протягом всієї акції, так що навіть у тих, хто забув про акції є час накопичити на свої улюблені проекти, і підтримати розробників.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Однак, конкуренти теж не стоять на місці, і в магазинах Sony і Microsoft теж на геймерів чекають приємні знижки.

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.