Нещасливий Windows 10 October 2018 Update компанія Microsoft запам'ятає надовго. Крім видалення файлів, і відмова оновлення для старих відеокарт ноутбуків, користувачі виявили ще один баг, який сильно зіпсує настрій всім користувачам операційки.

Згідно із заявою компанії Intel, Windows 10 після установки цього оновлення не передає звук на монітори і телевізори, підключені до комп'ютера за допомогою роз'ємів HDMI, USB Type-C, а також Display Port. таким чином, користувачі не можуть дивитися фільми, слухати музику, а також показувати презентації і робити відео-дзвінки. Досить неприємний сюрприз від Microsoft, враховуючи, що раніше компанія вибачилася перед користувачами, і обіцяла в майбутньому більш ретельно перевіряти свою продукцію. Схоже, це була брехня.

Західна преса стверджує, що проблема виникає на пристроях з драйверами Intel з номерами 24.20.100.6344 і 24.20.100.6345. На жаль, в даний час невідомо, як її вирішити. Будемо сподіватися, що Microsoft оперативно виправить цей дуже неприємний баг.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.