Кожен раз, коли хтось купує додаток в AppStore, 30% від транзакції отримує безпосередньо компанія Apple. Засідання Верховного Суду США, на якому буде винесено рішення з питання можливого порушення компанією антимонопольного законодавства, пройде в понеділок 26 листопада. Тим самим буде отримана відповідь на принципове питання, чи можуть споживачі претендувати на компенсацію збитків від Apple через суд.

Тепер ми дізнаємося, чи не занадто багато Apple вимагає від розробників додатків, адже вони лише надають майданчик для розміщення додатків сторонніх компаній і програмістів. Apple подав на апеляцію на рішення нижчої судової інстанції.

В колективному позові, поданому клієнтами компанії, стверджується, що Apple може сильно завищувати ціни через монополізацію дистрибуції додатків. Судячи по популярності техніки Apple і кількістю скачувань додатків, мова йде про величезні суми, які кладе собі в кишеню яблучна корпорація, ділячи собі багатшими за рахунок розробників додатків.

Популярні новини зараз
Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.