Бюро патентів і торгових марок США опублікувало опис винаходу компанії Applе під назвою “Обробка поверхні”. У патенті йдеться про видозміненому дизайні задньої панелі, яка повинна буде отримати нова модель iPhone. Тепер у нас з'явилися перші подробиці про нові iPhone, вихід яких варто очікувати в жовтні 2019 року.

згідно з описом, під скляною задньою кришкою буде розташовуватися спеціальна панель з дрібними борозенками, захоплюючими і заломлюючими світло. Таким чином колір девайса буде змінювати в залежності від кута попадання променів сонця. Досить незвичайне рішення яблучної корпорації. Тепер не потрібно морочитися з новими кольорами смартфонів, адже замість компанії це зробить сонце.

В даний час подібне рішення вже використовують деякі китайські виробники, такі як Huawei і Xiaomi, які сподобалися публіці саме незвичайної забарвленням своїх пристроїв. Будемо сподіватися, що це не вплине на ціну і без цього дуже дорогого iPhone, ціна яка навіть за “бюджетник” близько 900 доларів. Судячи з усього, Apple буде застосовувати описаний в патенті винахід для наступника iPhone XR.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.