Невдовзі Xiaomi чекають приємні зміни і клопоти. Компанія розпочала будівництво нової штаб-квартири в місті Ухань, розташованому в центральній китайській провінції Хубей. За словами представників корпорації, новий офіс стане центром досліджень і розробок у галузі штучного інтелекту, хмарних обчислень і великих даних. Таким чином компанія хоче зробити упор на розвиток технологій майбутнього, щоб першою впровадити свої девайси по справжньому цифровий мозок.

Зараз в компанії працюють 15 тис. співробітників, а новий офіс зможе вмістити 2.5 тис працівників. Судячи з таких цифр, штаб-квартира матиме величезні розміри, щоб вмістити всіх працівників. Будівництво займе 2-3 роки, і орієнтовно в 2020 році компанія переїде в нові стіни і буде далі вершити світовий технічний прогрес. В майбутньому компанія планує довести кількість співробітників штаб-квартири до 10 тис робочих. Звичайно, будівля не буде таким величезним, як кампус Apple, але судячи по кількості робочих, компанія налаштована рішуче.

Місто Хуань, населення якого складає близько 1.5 млн чоловік, був обраний не випадково. Засновник компанії Лей Цзюнь, відомий також як “китайський Стів Джобс”, є уродженцем Ухань. За його словами, місто ідеально підходить для розміщення науково-дослідного центру, оскільки в центральному регіоні країни зосереджені провідні університети. До того ж, кількість робочих місць сильно підвищиться в цьому місті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.