Amazon.com Inc., найбільший у світі інтернет-рітейлер, зафіксувала рекордні в історії компанії продажу в кіберпонеділок - 26 листопада 2018 року. Все через знижок, які і підкупили користувачів мережі. Практично кожен з нас хоче придбати сучасний смартфон за заниженою ціною. Саме тому компанія може похвалитися величезною кількістю продажів.

Серед найбільш популярних товарів виявилися новітня версія власної розумної колонки" Amazon - Echo Dot, набори для проведення ДНК-тестів AncestryDNA, а також книга Мішель Обами "Становлення" (Becoming). Так, нова колонка від амазон і без цього займала лідируючі позиції серед розумних колонок для дому.

Колонка Echo Dot є найбільш продаваним товаром Amazon по всьому світу, хоча і інші пристрої компанії - телевізійна приставка Fire TV Stick 4K з голосовим помічником "Алекса" і планшет Fire 7 - продаються досить добре. Однак, у всіх інших гаджетів є сильні конкуренти, які часто пропонують більш вигідну угоду.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Amazon також повідомила, що за "чорну п'ятницю" (23 листопада) і кіберпонеділок продала в загальній складності понад 18 млн іграшок і понад 12 млн предметів одягу.

В цілому продажі американських рітейлерів у кіберпонеділок досягли $7,9 млрд, що є рекордом онлайн-продажів у США, свідчать дані Adobe Analytics.

Відсутність достатньої кількості товарів на складі коштувало рітейлерам втрачених продажів у розмірі $177 млн.

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.