Пройшли ті часи, коли адміністрація YouTube захоплено вкладала сотні мільйонів доларів в оригінальні шоу та серіали. На 2020 рік компанія виділила менше бюджету, за рахунок чого деякі серіали і шоу закриють.

Проблема існуючих телешоу від YouTube полягає в наступному: за якістю вони не дотягують до найближчих конкурентів від Netflix і Amazon. До того ж, безкоштовні ролики з мінімальною рекламою все ж окупаються краще, ніж шоу по платній підписці.

До речі, скорочення витрат на шоу і серіали не означає повну відмову від виробництва контенту. Однак, зміни все ж будуть.

Дана стратегія припускає поширення контенту безкоштовно, але з рекламою. Навіть для передплатників преміум-аккаунта будуть свої привілеї над звичайними користувачами. Швидше за все, вони будуть дивитися без реклами улюблені серіали.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.