В документі від LG, який виявили користувачі мережі, описано пристрій, дисплей якого огинає корпус, при цьому в складеному стані йому дозволяє утримуватися на місці магнітні кріплення. Подібних пристроїв ще немає на ринку, і навіть Samsung показала апарат з іншими технологіями, але він теж згинається як книжка. В розкладеному вигляді дисплей запатентованого смартфона збільшується в два рази, що дозволить користуватися девайсом як повноцінним планшетом.

До речі, близько тижня тому в Мережі з'явилася інформація про те, що LG зареєструвала в патентному бюро European Union Intellectual Property Office (EUIPO) сторінки торгових марок Flex, Foldi і Duplex. І хоча цей апарат може так і не вийти за межі папірців і креслень, користувачі сподіватися, що тренд на гнучкі смартфони все ж змусить компанію подати цей пристрій.

Його випуск, імовірно, може відбутися в рамках виставки MWC 2019, а ось ціна дуже засмучує - вартість сгибаемого смартфона LG буде перебувати в проміжку від $2000 до $2500. Однак, у конкурентів ціни практично не відрізняються.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.