Ринок гаджетів постійно розвивається. Аби вразити користувачів, виробники вдаються до найнеочікуваніших методів. Гнучкі смартфони, годинники, що роблять кардіограму серця та голосовий помічник від Google – це вже технології, доступні кожному. Експерти визначили рейтинг найсучасніших гаджетів 2018 року.

Samsung Galaxy F

Однозначним лідером став новий продукт компанії Samsung. Це перший гнучкий смартфон у світі. Він здатний замінити планшет. Корейці планують розпочати продаж Samsung Galaxy F у другій половині 2019 року. Ціна на Samsung Galaxy F з мінімальною комплектацією стартує від 1925 доларів (53 440 грн.). На сьогоднішній день це шалена сума, враховуючи, що топовий смартфон iPhone X Max можна купити за ціною від 1400 доларів.

Apple Watch Series 4

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На відміну від корейських конкурентів Samsung компанія Apple вже успішно продає нову серію розумного годинника Apple Watch. Цьогоріч його головною особливістю стало те, він справді дбає про здоров’я. Apple Watch Series 4 можуть зробити електрокардіограму та викликати швидку, якщо зафіксують раптове падіння власника. Щоправда, така функція в Україні поки недоступна.

Google Home Hub

Нова розробка від Google виглядає, як невеликий планшет. Його головна функція – це виконання команд на пристроях Android та iOS за допомогою голосу. Достатньо просто задати потрібну команду або ж запитання, яке вас цікавить, і ви миттєво отримаєте відповідь. Ви можете слухати прогноз погоди на день, поки обираєте вбрання біля шафи.

Huawei Mate 20 Pro

Новий смартфон від Huawei – це баланс між новинками вічно конкуруючих компаній Apple та Samsung . Також флагман отримав залізо нового покоління – процесор, який працює на 75% швидше, ніж усі попередні моделі компанії. Потрійна камера робить знімки ще кращими, а програмне забезпечення здатне самостійно аналізувати світло й підбирати оптимальний режим зйомки.

Xiomi Black Shark

Замикає топ-5 кращих гаджетів світу смартфон, який призначений спеціально для фанатів мобільних ігор. Топовий процесор дозволяє грати будь-які ігри на максимальних налаштуваннях без перегрівання. Розширення екрану вражає реалістичністю, а у верхній та нижній частині смарфона є спеціальні відступи для зручності геймерів.

Раніше “Знай.ua” писав, Google після анонсу смартфонів лінійки Pixel анонсувала вихід нового медіаплеєра Chromecast. Новинка дозволить просмартивать відео та фільми в 4K-форматі, транслюючи це на телевізор.

Нагадаємо, Facebook створив віртуальний кінотеатр, який дозволить навіть запрошувати друзів до перегляду фільму.

Знай.ua” писав, що Google Maps тепер отримали кілька оновлень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб поліпшити вечір вихідного.