Компанія ZTE випустила потужний ігровий смартфон Nubia Red Magic Mars. Тепер на ринок виходить черговий ігровий смартфон, який може похвалитися величезною потужністю і крутий системою охолодження. Новинка отримала флагманський процесор, до 10 ГБ оперативної пам'яті і конвекційну систему охолодження.

Новинка отримала 6-дюймовий Full HD екран із співвідношенням сторін 18: 9. Пристрій також оснащений однією 16-мегапіксельною камерою f/1.8, 8-мегапіксельною фронтальною камерою і великий батареєю на 3800 маг, яка заряджається через USB-C. Так, батареї більше ніж достатньо, а камера для цього смартфона не така вже й важлива, адже смартфон створений спеціально для мобільного геймінгу.

Nubia Red Magic Mars побудований на флагманському процесорі Snapdragon 845, отримав від 64 до 256 ГБ вбудованого сховища і від 6 до 10 ГБ оперативної пам'яті, а також подвійну тепловідвідними трубку ICE і конвекційну систему охолодження. До речі, девайс отримав роз'єм для навушників, а також сенсорні кнопки на бічних панелях для більш комфортної гри.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Що стосується ціни, пристрій буде продаватися за ціною від 400 до 600 доларів, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.