У лютому 2018 року компанія Xiaomi повідомила, що створила новий структурний підрозділ під назвою Black Shark, щоб випускати ігрові смартфони. Проте, компанія вирішила раптово розширити діапазон своєї продукції, і мова йде не тільки про смартфонах.

Першим продуктом під цією маркою став геймерський смартфон Black Shark Gaming Phone. Минулого місяця дебютував ігровий апарат іншого покоління-Black Shark Helo, що став першим у світі смартфоном з 10 ГБ оперативної пам'яті. Крім поліпшеної начинки, девайс отримав і зміни в корпусі, а також поліпшену систему охолодження.

А тепер, як повідомляють зарубіжні інтернет-видання, під маркою Black Shark будуть випускатися аксесуари. Зокрема, мова йде про аудіогарнітуру ігрового класу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Замість звичного штекера 3.5 мм, девайс отримає USB Type-C, що безсумнівно здивує користувачів.

На жаль, інша інформація про новинку не розкривається. Тому поки не ясно, до якого типу буде ставитися гарнітура. Є ймовірність, що Xiaomi анонсує пристрій у січні на міжнародній виставці споживчої електроніки Consumer Electronics Show (CES) в Лас-Вегасі.

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.