Стало відомо про те, що компанія Take-Two Interactive, яка є власником Rockstar, вирішила не продовжувати товарний знак одного з розроблюваних проектів, і повністю скасувала гру. Це сумна новина для всіх гравців, адже компанія стала легендарною після виходу GTA ще в початку 2000-их.

Повідомляється, що в мережі звернули увагу на те, що ще 18 листопада 2018 року компанія Take-Two Interactive відмовилася продовжувати права на торговий знак Agent. Проект під назвою Agent довгий час вважався знаходяться в розробці Rockstar Games. Проте, гра стала ексклюзивом для ігрових приставок, а вийшла вона в 2009 році. Після анонсу проекту про нього довгі роки не було практично ніяких відомостей. Однак, игроделы не закривали проект, і не говорили а припинення розробки.

Цікаво, що в останній раз Take-Two продовжувала права на Agent на початку 2017 року у зв'язку із закінченням терміну реєстрації. Користувачі мережі припустили, що це знак про швидку появу нової гри на прилавках. Також варто відзначити, що в недавній витік з Rockstar Games також не було ані слова про Agent, і згадувалися тільки Bully 2 і Grand Theft Auto VI. При цьому, реліз Bully 2 може відбутися вже в 2020 році, в той час, як GTA 6 доведеться чекати значно довше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.