Довгоочікувану новинку від Samsung показали на реальних фотографіях. У мережі показали майбутній флагман Samsung Galaxy S10 в Plus-модифікації. Так, дисплей отримає нову захист Corning Gorilla Glass 6, яка здатна витримати величезний тиск.

На задній частині телефону потрійна основна камера, а поруч з нею можна побачити ряд сенсорів і датчиків, призначених для вимірювання пульсу, води в організмі і деяких інших показників. Втім, нічого нового на задній кришці ми не побачимо, адже датчики пульсу вже використовуються у всіх смартфонах компанії середнього діапазону. Базова модифікація Samsung Galaxy S10 буде продаватися у версії з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам'яті, але, звичайно, всі власники зможуть встановити карту пам'яті microSD об'ємом до 512 ГБ включно.

Сканер відбитків пальців, вбудований в дисплей. До речі, не виключено, що девайс отримає підтримку 5G-мереж. На борту буде топовий чіпсет, який здатний обійти по продуктивності навіть iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.