Безліч чуток, витоків і офіційних даних розповідає про гнучких смартфонах LG, Samsung, Huawei, а тепер настала черга OPPO. Китайська компанія вирішила вийти за межі китайського ринку смартфонів, і готує до виходу свою версію гнучкого смартфона.

Менеджер по продуктам OPPO заявив, що компанія планує показати власний складений смартфон на Mobile World Congress в лютому 2019 року. Ніякої додаткової інформації про девайс поки немає. Швидше за все, він з'явиться на прилавках з досить неприємним цінником, адже конкуренти, які вже щосили анонсують гнучкі смартфони, повідомили, що ціна їх буде близько 1500 - 2500 доларів. Погодьтеся, це величезна ціна. З іншого боку, цей пристрій є планшетом, так і смартфоном одночасно.

Немає і конкретних уявлень про технічні характеристики. Не виключено, що в Барселоні OPPO покаже не комерційний варіант складного смартфона, а лише його прототип або концепт, як це раніше зробила Royole FlexPai. Таким же шляхом пішла і Samsung, яка представила прототип нового смартфона лінійки Galaxy F.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.