Google визначив кращі програми 2018 року в рамках щорічного конкурсу Best of 2018 Awards. Тут 4 категорії, у кожній з яких по 5 різноманітних додатків.

По більшій частині це безкоштовні програми, адже саме вони користуються величезною популярністю у користувачів. Однак, такі програми мають свої підводні камені: постійна реклама, або ж розблокування всіх функцій на платній основі.

Також не варто забувати про донаті, який дуже популярний серед користувачів. Але деякі програми дійсно цікаві, і пропонують новий функціонал звичного смартфону. Ось і сам топ додатків 2018 року за версією Google (Apple в свою чергу ще не назвала найкращі програми AppStore для iPhone і iPad):

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.