У США поліцейські затримали водія, який спав за кермом Tesla з включеним автопілотом. Автомобіль Tesla Model S рухався в половині четвертого ранку по шосе в Каліфорнії зі швидкістю 112 кілометрів на годину. Швидше за все, авто перевищило максимально допустиму швидкість на цій ділянці дороги.

Коли поліцейські порівнялися з автомобілем, вони побачили, що водій спить. Припустивши, що машина на автопілоті, поліцейські поїхали перед нею, щоб змусити систему поступово знизити швидкість і таким чином зупинити авто. Однак, на це потрібно трохи більше зусиль, ніж очікувалося.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Така їзда тривала близько семи хвилин. За кермом автомобіля перебував 45-річний Олександр Самека, член комітету Лос-Альтоса з міського планування. На найближчій заправці Самека попросили пройти тест на алкогольне сп'яніння, потім заарештували. І хоча авто їхало на автопілоті, і водій ніяк не втручався в водіння, це не скасовує той факт, що будучи п'яним сів за водійське місце.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.