Флагманський телефон Samsung Galaxy Note 9 нищівно сильно впав в ціні, ставши набагато доступніше і дешевше для покупки українцям. В даний час мобільний пристрій продають за 28 499 грн, що є хоч і не особливо доступною ціною, але приємною знижкою, адже раніше апарат продавався за ціною, яка на 30% більше.

Що стосується характеристик флагмана, смартфон Samsung Galaxy Note 9 пристроїв 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 точок (QHD +), восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, слот для установки карт пам'яті microSD об'єднання об'ємом до 512 ГБ включно. Так, характеристики хоч і топові, але обійти iPhone XS Max смартфону все ж не вдалося. Що стосується продуктивності, у нього встановили 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної флеш-пам'яті, роз'єм роз'ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 маг з підтримкою функції швидкої зарядки Fast Charge. Так, акумулятор хоч і великий, але тести показали, що погана оптимізація Android швидко розряджає смартфон.

І все ж, приємна знижка може порадувати всіх тих, хто планував придбати апарат на новорічні свята.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча 2018 рік виявився невдалим для Microsoft, численні баги і помилки в ОС Windows знищили репутацію корпорації. Однак, це лише затишшя перед бурею. Компанія готовий представити гнучкий планшет, який можна зігнути, і перетворити на повноцінний смартфон. Однак, вихід пристрою запланований на весну 2019 року. І хоча ніякої додаткової інформації про пристрої немає, нам залишається лише чекати появи численних витоків в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Mozilla вирішила оновити браузер Firefox. Однак, мова не про десктопної версії. Компанія створила браузер для шоломів віртуальної реальності, що дозволить в 3D-ефект відчувати сторінки сайтів. До речі, навіть ця версія браузера є захищеною.

Знай.uа писав, що експерти з безпеки виявили новий майнер Монеро, який проникає всередині ПК користувачів, і непомітно для власника пристрою майнить криптовалюту. Система навчилася обходити антивіруси, і залишатися непомітною для інших технологій захисту.