У Мережі з'явилися результати тестування швидкості зарядки 60 сучасних смартфонов. Як і очікувалося, найшвидшими в плані зарядки стали китайські смартфони. Рекорд встановив Oppo R17 Pro. Він зміг зарядитися на 92% за 30 хвилин. Це приголомшливий результат, адже далеко не кожен смартфон здатний зарядитися повністю і за годину.

Що стосується характеристик рекордсмена, він оснащується акумулятором ємністю 3700 мач з швидкою зарядкою SuperVOOC потужністю 50 Вт. Така потужна зарядка здатна зарядити телефон з 0 до 92% всього за 30 хвилин. Друге місце зайняв Honor Magic 2 — за півгодини він зарядився на 83%. Смартфон оснащується акумулятором ємністю 3500 маг з швидкою зарядкою потужністю 40 Вт.

На третьому і четвертому місці розмістилися Meizu Pro 7 Plus і Oppo R11 — 66% за півгодини. При цьому в Meizu Pro 7 використовується батарея на 3500 мач і зарядка на 20 Вт, а в Oppo R11 — 3000 мач 20 Вт. Потім йдуть Vivo X21, Blue Charm S6, OnePlus 5T, Nut Pro 2, Huawei Mate 10 і інші смартфони. У Xiaomi в рейтинг потрапив тільки Mi Mix 3 — він знаходиться на 15 місці з результатом у 56%. Всі ці смартфони порадують не тільки бюджетною ціною, але і прискореної зарядкою, яка не змусить вас нудьгувати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча 2018 рік виявився невдалим для Microsoft, численні баги і помилки в ОС Windows знищили репутацію корпорації. Однак, це лише затишшя перед бурею. Компанія готовий представити гнучкий планшет, який можна зігнути, і перетворити на повноцінний смартфон. Однак, вихід пристрою запланований на весну 2019 року. І хоча ніякої додаткової інформації про пристрої немає, нам залишається лише чекати появи численних витоків в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Mozilla вирішила оновити браузер Firefox. Однак, мова не про десктопної версії. Компанія створила браузер для шоломів віртуальної реальності, що дозволить в 3D-ефект відчувати сторінки сайтів. До речі, навіть ця версія браузера є захищеною.

Знай.uа писав, що експерти з безпеки виявили новий майнер Монеро, який проникає всередині ПК користувачів, і непомітно для власника пристрою майнить криптовалюту. Система навчилася обходити антивіруси, і залишатися непомітною для інших технологій захисту.