Стало відомо про підготовку до презентації величезного планшета під назвою Samsung Galaxy View 2, який прийде на зміну своєму попереднику, випущеному на ринок в 2015 році. Сам по собі планшет досить величезний, і його швидкий вихід є відмінною новиною для любителів цієї лінійки продукції від Samsung, адже через 3 роки на ринку з'явиться гідне продовження.

Так, зокрема, величезний планшет Samsung Galaxy View 2 отримає 17-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю Full HD, а також восьмиядерний процесор Exynos 7885 з тактовою частотою 2,2 ГГц і графічним прискорювачем Mali-G71 MP2. Діагональ пристрою перевершує за розмірами стандартні ноутбуки. Однак, планшет отримає 4 гб оперативної пам'яті. Будемо сподіватися, що цього вистачить для плавної роботи з додатками.

Достовірно відомо, що новий планшет південнокорейської корпорації також зможе похвалитися модулями Wi-Fi 802.11 ac і Bluetooth 5.0. Розміри пристрою дозволяють використовувати його як переносний кінотеатр. По суті, це ноутбук без клавіатури, який набагато легше і надійніше в плані конструкції. Для підзарядки пристрою буде використовуватися роз'єм USB Type-C, а для підключення навушників передбачено відразу два роз'єму 3,5 мм, щоб дивитися улюблені фільми з друзями.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча 2018 рік виявився невдалим для Microsoft, численні баги і помилки в ОС Windows знищили репутацію корпорації. Однак, це лише затишшя перед бурею. Компанія готовий представити гнучкий планшет, який можна зігнути, і перетворити на повноцінний смартфон. Однак, вихід пристрою запланований на весну 2019 року. І хоча ніякої додаткової інформації про пристрої немає, нам залишається лише чекати появи численних витоків в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Mozilla вирішила оновити браузер Firefox. Однак, мова не про десктопної версії. Компанія створила браузер для шоломів віртуальної реальності, що дозволить в 3D-ефект відчувати сторінки сайтів. До речі, навіть ця версія браузера є захищеною.

Знай.uа писав, що експерти з безпеки виявили новий майнер Монеро, який проникає всередині ПК користувачів, і непомітно для власника пристрою майнить криптовалюту. Система навчилася обходити антивіруси, і залишатися непомітною для інших технологій захисту.