Не секрет, що популярна гра від Google Chrome Dino користується успіхом у користувачів мережі. По суті, це примітивна чорно-біла двомірна гра, доступна на будь-якому пристрої з встановленим браузером Google Chrome. Власне, саме це і є запорукою її успіху: кросплатформеність і відсутність необхідності її окремої установки.

останнім часом на пошту компанії Google все частіше стали приходити скарги. Користувачі відзначають, що в браузері Google Chrome синхронізується буквально все: історія, закладки, паролі, розширення, навіть дані банківських карт, але тільки не досягнення у вбудованій гри Dino. Судячи з усього, користувачі хотіли якомога більше грати в цю нехитру гру, і при цьому досягати будь-яких цілей, або ж зберігати результати гри.

Це послужило причиною того, що команда серйозних високооплачуваних програмістів почала інтенсивно пиляти оновлення для всіх версій браузера Google Chrome. Тепер ігрові досягнення будуть синхронізуватися з обліковим записом Google Chrome.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча 2018 рік виявився невдалим для Microsoft, численні баги і помилки в ОС Windows знищили репутацію корпорації. Однак, це лише затишшя перед бурею. Компанія готовий представити гнучкий планшет, який можна зігнути, і перетворити на повноцінний смартфон. Однак, вихід пристрою запланований на весну 2019 року. І хоча ніякої додаткової інформації про пристрої немає, нам залишається лише чекати появи численних витоків в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Mozilla вирішила оновити браузер Firefox. Однак, мова не про десктопної версії. Компанія створила браузер для шоломів віртуальної реальності, що дозволить в 3D-ефект відчувати сторінки сайтів. До речі, навіть ця версія браузера є захищеною.

Знай.uа писав, що експерти з безпеки виявили новий майнер Монеро, який проникає всередині ПК користувачів, і непомітно для власника пристрою майнить криптовалюту. Система навчилася обходити антивіруси, і залишатися непомітною для інших технологій захисту.