Додаток YouTube для Android встановив новий рекорд – 5 млрд завантажень. Такого ще ніхто не повторював, і навряд чи інший додаток зможе це повторити. І хоча сервіс здатний працювати в будь-якому мобільному браузері на будь-якій операційній системі, користувачі активно скачують офіційний додаток YouTube, який дає можливість отримати доступ до безлічі функцій.

Скільки саме разів завантажили дане ПЗ, невідомо, але в магазині додатків Google Play значиться заповітна відмітка 5 000 000 000 +.

У минулому році цей рубіж подолав сам додаток Google Play. Звичайно, YouTube добрався до цієї позначки не тільки завдяки своїй популярності, але і через політику Google для Android, адже додаток встановлено на більшість смартфонів. Таким чином корпорація добра і досягла таких показників, адже кількість проданих смартфонів вже давно перевищує декілька мільярдів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як би там не було, подія дуже знакова. Наприклад, додаток Gmail поки що має тільки значок 1 000 000 000+хоча це чи не найпопулярніше додаток корпорації Google.

Нагадаємо, що і хоча 2018 рік виявився невдалим для Microsoft, численні баги і помилки в ОС Windows знищили репутацію корпорації. Однак, це лише затишшя перед бурею. Компанія готовий представити гнучкий планшет, який можна зігнути, і перетворити на повноцінний смартфон. Однак, вихід пристрою запланований на весну 2019 року. І хоча ніякої додаткової інформації про пристрої немає, нам залишається лише чекати появи численних витоків в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Mozilla вирішила оновити браузер Firefox. Однак, мова не про десктопної версії. Компанія створила браузер для шоломів віртуальної реальності, що дозволить в 3D-ефект відчувати сторінки сайтів. До речі, навіть ця версія браузера є захищеною.

Знай.uа писав, що експерти з безпеки виявили новий майнер Монеро, який проникає всередині ПК користувачів, і непомітно для власника пристрою майнить криптовалюту. Система навчилася обходити антивіруси, і залишатися непомітною для інших технологій захисту.