Компанія Microsoft розробляє власний браузер на базі Chromium для заміни стандартного варіанту Windows 10. Судячи з усього, популярність Microsoft Edge, який так розхвалювала компанія, що так і не став популярним браузером. І навіть ребрендинг не допоміг виправити ситуацію.

Відзначається, що він створюється в якості заміни браузеру Edge, який був презентований в 2015 році. Проте, користувачі відразу виявили схожість з Internet Explorer, який також не став популярним серед користувачів мережі.

Новий браузер для Windows 10 отримав кодову назву Anaheim, і в ньому фірмовий движок EdgeHTML замінений на Chromium. Швидше за все, новий браузер буде помітно швидше свого попередника, а також отримає нові функції, щоб залучити нових користувачів.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Очікується, що Microsoft може залишити бренд Edge і звичний дизайн програми, з-за чого оновлення пройде непомітно для звичайних користувачів. Будемо сподіватися, що компанія зуміє зробити браузер якісним, щоб не було масових проблем як з Windows 10, з-за оновлення якої особисті дані і файли користувачів віддалялися безповоротно.

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.