Після того, як компанія Xiaomi презентувала замок Mijia Smart Door Lock, на майданчику колективного фінансування з'явилася ще одна цікава річ компанії – інтелектуальний дверний дзвінок Zero Intelligent Video Doorbell. До речі, він вміє не тільки видавати звук, сповіщаючи про гостей, але у купу інших розумних функцій, яких немає у конкурентів.

Цей дверний дзвінок має кілька функцій. Так, він може на відстані трьох метрів визначати особу людини, записувати відео активності і відправляти його господареві. Таким чином власник зможе дізнатися про гостя раніше, ніж він підійде впритул до дверей.

Апарат підтримує фірмову технологію розпізнавання осіб. Також певних людей можна занести в базу, таким чином, дзвінок буде визначати, хто стоїть перед дверима, і відправляти інформацію про це власнику. До того ж, він здатний розпізнавати і власників будинку за допомогою сканера особи.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

До речі, девайс коштує дуже дешево - всього 800 гривень.

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.