Новинка вже потрапила в руки перших покупців, які заявили про те, що нова Sony PlayStation - це найгірша ігрова приставка в історії, яка і близько не стоїть своїх грошей. Справа в тому, що в дану консоль вбудовано всього 20 відеоігор, а встановити нові не можна. До речі, судячи з усього, консоль не оптимізована під сучасні стандарти якості, а гри залишилися на рівні проектів 2000-х років.

Використання слабкого технічного оснащення, що включає в себе процесор від MediaTek і графіка PoverVR GE8300, приставка видає жахливе за якістю зображення, яке сильно змазано навіть при Full HD, не кажучи вже про 4K UHD. І це не те що не красиво, але просто потворно, і ніякого ретро-ефекту, на який так сподівалися фанати немає.

На думку перших покупців, дана приставка має коштувати не більше $ 20, так як саме таку суму грошей за неї не шкода віддати.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Жахливе якість картинки, поганий звук і постійні помилки з вильотами - це те, чого варто очікувати при покупці даної консолі.

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.