Samsung знову попалася на обмані. Нагадаємо, що в серпні нинішнього року компанію звинуватили в недобросовісній рекламі. У своїх промо-матеріалах вона видавала фото, виконане на професійний фотоапарат, за те, що створено за допомогою камери Samsung Galaxy A8 (2018). Судячи з усього, зіпсована репутація не стала уроком корейської корпорації.

На цей раз відзначився Гонконзьке підрозділ компанії, яке опублікувало на сторінці Galaxy A8 Star фото, нібито виконане на камеру смартфона. Таким чином компанія хотіла акцентувати увагу на нову функцію смартфона, яка значно покращує якість фото, в порівнянні з конкурентами.

Пізніше з'ясувалося, що знімок був створений на професійну камеру, і навіть вдалося знайти фотографа, яка і зробила власне фото з допомогою цифрового фотоапарата. Як виявилося, Samsung дійсно придбала у автора стокового знімка право на його публікацію. Подивимося, що скаже з цього приводу сама компанія, і яке виправдання цього придумає.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.