Фахівці відомого бенчмарку AnTuTu опублікували результати тестування Android-смартфонів за підсумками листопада, і назвали найбільш продуктивні апарати минулого місяця. На диво, ігрові смартфони більше не займають лідируючі позиції. Однак, усі перші місця посіли саме смартфони китайських виробників.

Цілком передбачувано лідерами листопадового “забігу” продовжили залишатися смартфони, засновані на топовій платформі Kirin 980 і, напевно, така ситуація не зміниться, поки на ринку не з'являться перші смартфони з чіпсетом SoC Qualcomm Snapdragon 855. Судячи з усього, відмінна оптимізація допомогла процесору Kirin стати лідером. Отже, перші чотири місця рейтингу зайняли Huawei Mate 20 , Huawei Mate 20X, Huawei Mate 20 Pro і свіжий слайдер Honor Magic 2 , а далі, з п'ятого по десяте місця розподілилися між Xiaomi Black Shark Helo , OnePlus 6T, Xiaomi Black Shark, Nubia X, OnePlus 6 і Xiaomi Mi8. На диво, Huawei змогла зайняти лідируючі позиції навіть при конкуренції з Xiaomi і Honor.

Що цікаво, з рейтингу зникли досить потужні апарати Meizu 16 (Meizu 16th), Smartisan R1, Asus ROG Phone і Nubia Z18. Ігрові смартфони також виявилися нижчими топа.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.