Перевірені інсайдери повідомляють про те, що вже в наступному місяці компанія Huawei представить новий смартфон, який проходить під кодовою назвою Princeton. Однак, це не звичайний смартфон, і навіть не гнучкий. Судячи з усього, компанія вирішила піти по складному шляху, і представити дійсно дещо цікаве, а не просто гнучкий девайс, який можна складати як книжку.

Його особливістю стане можливість створення 3D-фотографій. Відомо, що в Princeton будуть використовуватися датчики зображення Sony, а сама камера зможе точно підраховувати відстань до предмета або людини в кадрі. В якості камер Sony не варто сумніватися. Це чи не єдине, що компанія робить якісно і професійно.

Очевидно, що нова камера може використовуватися для різних додатків доповненої реальності, як наприклад, додаток 3D Moderator для флагманських смартфонів Huawei Mate 20 Pro і Mate 20 Porsche RS Edition. Залишається тільки очікувати появи нових витоків, або ж анонсу самого пристрою від виробників.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Примітно те, що вихід смартфону очікується вже на початку наступного року.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.