Інформація про те, що Xiaomi в якомусь із своїх майбутніх смартфонів використовує 48-мегапіксельну камеру, з'являлася в Мережі вже не раз. Таку камеру приписували і 9 Mi, Mi 8s. Поки ясності з моделлю, яка отримає таку камеру, немає, але тепер хоча б ми можемо говорити, що такий смартфон дійсно з'явиться на ринку. Швидше за все, навіть в 2019 році.

Як повідомляється, президент Xiaomi Бін Лін (Bin Lin) опублікував фотографію смартфона, який отримає 48-мегапіксельну камеру. Правда, це лише знімок невеликої частини смартфона. Однак, з допомогою шматка фото можна дізнатися дозвіл камери, а також її положення на смартфоні. Експерти повідомили, що камера буде вертикальною і, як мінімум, подвійний. Не виключено, що камера отримає 3 об'єктива, кожен з яких буде відповідати за різні функції і фільтри.

Скільки датчиків буде в модулі поки неясно. Анонс цього таємничого смартфона намічений на січень, так що чекати залишилося недовго. До того ж, фото смартфонів від Xiaomi зливають в мережу раніше їх анонсу.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.