Компанія Tesla заявила про вихід на європейський ринок свого седана Model 3. Автомобіль зовсім скоро з'явиться в таких країнах, як Іспанія, Голландія, Франція та Швеція, передаетТһе Drive.

Електрокар буде доставлений в ці країни не раніше лютого 2019 року. Виробник вже збирає прийом замовлень на авто.

Tesla
Tesla

Відомо, що європейцям запропонують авто в двох модифікаціях: повнопривідні модифікації Long Range та Performance. При цьому новий базовий варіант седана Mid Range, який зовсім недавно з'явився в США, в Європі поки представлений не буде.

Пробіг Model 3 Long Range в європейській версії становить до 540 кілометрів на одному заряді. Модифікація Performance – 444 кілометри.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Автомобілі зможуть розігнатися до 100 км за 3,7 секунди, а максимальна швидкість складає 250 км/год.

Також відомо, що базові версії авто будуть оснащені мультимедиасистемой з горизонтально встановленим 15,4-дюймовим дисплеєм.

Ціна на електрокари стартує від 70 тисяч євро.

Нагадаємо, Українці пересідають на електрокари: новий закон здешевив покупку

Після здешевлення ввезення в Україну електроавтомобілів, їх кількість зросла. Стало відомо, звідки і за скільки везуть транспортні засоби.

Що змінилося?

Новий закон скасував сплату ПДВ з імпорту електрокарів. Нові правила діятимуть не до кінця 2018 року, їх продовжили до 2022 року.

У той же час акциз буде сплачуватися згідно нового закону про евробляхах: 1 євро за 1 кВт ємності електричного акумулятора, - пише "БизнесЦензор".

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Повстання машин: автопілот Teslа влаштував перегони з копами, поки п'яний водій спав

У США поліцейські затримали водія, який спав за кермом Tesla з включеним автопілотом. Автомобіль Tesla Model S рухався в половині четвертого ранку по шосе в Каліфорнії зі швидкістю 112 кілометрів на годину. Швидше за все, авто перевищило максимально допустиму швидкість на цій ділянці дороги.

Також "Знай.uа" писав про те, що Власник Tesla Model 3 перетворив спорткар в повноцінний комп'ютер