Американська компанія Microsoft розробляє власний браузер, який заснований на базі Chromium, для заміни стандартного браузера Edge в Windows 10. Судячи з усього, стоковий браузер провалився, і практично ніхто не користується цим проблемним. І не дивно, адже він практично не оптимізований, і це при тому, що браузер працює на системі, яку створили одні і ті ж розробники.

Американська компанія вперше представила Edge ще 3 роки тому для заміни Internet Explorer і для поліпшення користування браузером. Він також повинен був стати конкурентом для інших браузерів, зокрема, Chrome. Подивимося, що з цього вийде. Раніше компанія Microsoft на всю рекламувала свій браузер, натякаючи на його велику швидкість. Судячи з усього, це була лише маркетингова хитрість.

Проте, незважаючи на модернізацію браузера Edge, його фірмовому движку EdgeHTML не вдається триматися на рівних з Chromium.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Саме тому Microsoft вирішив залишити Edge і змінити свій стандартний браузер для операційної системи Windows 10 на Chromium.

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.