Користувачі Windows 10 зіткнулися з жахливою проблемою. Йдеться про апдейт KB4467682, який доступний для установки через "Центр оновлення Windows". Багато користувачів комп’ютерів, які встановили це оновлення на свій електронний пристрій, зіткнулися з його виходом з ладу.

Більше за всіх постраждали користувачі ноутбука Surface Book 2, що випускається самою компанією Microsoft. Після його установки, при спробі запустити ОС, користувач бачить повідомлення "SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED" на "синьому екрані смерті".

Судячи з кількості скарг на форумі Reddit, число постраждалих вимірюється десятками тисяч. Найгірше те, що операційна система Windows 10 автоматично сама встановлює апдейти, а KB4467682 не є винятком з цього правила. Відразу після його установки комп’ютер відмовляється включатися, відображаючи повідомлення про помилку. Вирішити наслідки проблеми нікому поки що так і не вдалося, тому єдиний спосіб повернути ОС в працююче стан – встановити її заново, втративши при цьому всі особисті дані.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Компанія Microsoft повідомила про те, що вона вже в курсі подібних проблем, а до їх вирішення всім власникам комп’ютерів, в тому числі Surface Book 2, радять не встановлювати апдейт KB4467682. Якщо ж він уже був встановлений, а електронний пристрій відмовляється включатися, то слід відновити систему, використовуючи диск відновлення. При цьому американська корпорація, як і завжди, мовчить, що в такому випадку всі особисті дані будуть втрачені назавжди.

Раніше передавалось, що компанія Microsoft розробляє власний браузер на базі Chromium для заміни стандартного варіанту Windows 10. Судячи з усього, популярність Microsoft Edge, який так розхвалювала компанія, що так і не став популярним браузером. І навіть ребрендинг не допоміг виправити ситуацію.

Відзначається, що він створюється в якості заміни браузеру Edge, який був презентований в 2015 році. Проте, користувачі відразу виявили схожість з Internet Explorer, який також не став популярним серед користувачів мережі.

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки.