Ілон Маск допустив купівлю заводів амриканского гіганту General Motors.

Бізнесмен розповів про інтерес до придбання заводів GM при їх закритті або невикористання. Про це бізнесмен розповів в інтерв'ю CBS

Засновник Tesla заявив, що його компанія може придбати кілька заводів, які плануються до закриття General Motors (GM).

"Можливо, ми будемо зацікавлені, якщо GM збирається продавати заводи або не буде їх використовувати", − сказав Маск.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Він також вказав, що Tesla не боїться конкуренції з GM, яка закриває заводи в США і починає спеціалізуватися на випуску електромобілів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Ілона Маска Tesla оголосила про вихід на європейський ринок свого седана Model 3. Тепер культові електрокари з'являться і на вулицях європейських країн. Як зазначається, продажі седана Tesla Model 3 стартують з топових модифікацій Long Range Dual Motor AWD і Performance. Швидше за все, саме таким чином Маск хоче продати найкращі авто компанії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", поліція Швейцарії пересідає на новенькі Tesla. Інформацію про закупівлю семи електричних автомобілів вартістю 124 тисячі євро кожний було опубліковано ще в березні 2018 року, але перші три авто прибули тільки зараз. Потужність двигуна такого авто становить 525 кінських сил, а максимальна швидкість автомобіля - близько 230 кілометрів на годину. Для того, щоб в машині не сіла батарея, в місті буде встановлено шість електрозаправок.

"Знай.uа" писав, що американська компанія Launcher, яка працює над створенням ракети-носія, запросила на роботу українського інженера Ігоря Нікіщенко. Спеціаліст має 30 років досвіду в космічній галузі. Український інженер встиг попрацювати в КБ «Південний» і в італійській компанії Avio, співпрацює з Arianespace і ESA. Керівник компанії, в якій належить працювати Ігорю Нікіщенко, повідомив у своєму блозі, що український фахівець займе позицію головного інженера і буде відповідати за розробку ключових елементів майбутньої ракети-носія. Нікіщенко є експертом в теоретичному моделюванні операційних процесів розробки та виробництва ракетних двигунів. У «Південний» він також керував розробкою декількох програмних продуктів для розрахунків динаміки, температури і міцності РРД.