Співзасновник китайської компанії Xiaomi Ван Чуань заінтригував інформацією про новий “дивовижному” продукті компанії. За його словами, мова йде про продукт, над яким компанія працювала протягом року. Він також розповів, що новинку представлять вже найближчим часом.

Глава китайської компанії любить інтригувати публіку, і показав невеликий фрагмент пристрою. Так, передбачити, що це за девайс фото неможливо, так що в мережі почали активно сперечатися на форумах з приводу призначення пристрою, грунтуючись на побачене фото.

На картинці зображено щось, що нагадує насадку для душу або частину трубки. Цілком можливо, що це домашній ретро-телефон, або ж нові бездротові навушники. Коли представлять новинку, точно невідомо. Але новий продукт мають представити до кінця року. Компанія раніше вже випустила бездротові навушники, але помітити схожі риси не можна.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.