Компанія Microsoft поступово відходить від того, щоб операційна система Windows 10 вважалася виключно “настільної”, призначеної для комп'ютерів і планшетів.

Раптово, компанія почала розробку полегшеної версії класичної Windows, яка буде працювати на звичайних смартфонах.

Використання процесора ARM дозволяє збільшити час автономної роботи при активному екрані до 15 – 30 годин, в залежності від моделі конкретного ноутбука або планшета.

Нагадаємо, що 9 грудня 2018 року, компанії Qualcomm і Mozilla повідомили про те, що в даний час вони займаються створенням нового веб-браузера, який виявиться призначений спеціально для спрощеної версії Windows 10.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Судячи за заявою розробників, цей браузер зможе обійти своїх конкурентів по швидкості і якості роботи. Будемо сподіватися, що Microsoft зможе створити повноцінну операційну систему, яка не буде видаляти файли користувачів, або ж перетворювати смартфони в цеглу.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi представила новий кнопковий смартфон. Однак, він оснащений практично всіма передовими функціями. Варто відзначити, що девайс отримав підтримку 4G, а також режим модему, який дозволить підключати до 10 пристроїв одночасно. Крім цього, апарат має величезний акумулятор ємністю 5 000 маг, який здатний заряджати та інші пристрої. До речі, вартість девайса близько 50 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple раптово скорочує виробництво компонентів для iPhone XR. Судячи з усього, нові смартфони від яблучної корпорації не особливо сподобалися публіці. Цілком можливо, що на це вплинула їх ціна - за бюджетний девайс доведеться заплатити близько 800 доларів, і дозволити собі може не кожен.

Знай.uа писав, що нову ігрову консоль від SonyPlayStation Classic зламали всього за кілька днів після старту продажів. Для цього навіть не потрібно зламувати корпус, або ж проводити маніпуляції з кодом програм. Достатньо лише вставити флешку в консоль, в яку заздалегідь потрібно закачати ігри.