Розробники Telegram оновили додаток для Android і iOS з деякими змінами в інтерфейсі і не тільки.

Що нового?

Тепер платформа для переказів месенджера — Translations Platform — дозволить будь-якому користувачеві створити свій варіант локалізації, приміром, місцевого діалекту. Щоб змінити мову програми, користувач може лише тапнути по унікальною для кожної локалізації посиланням. Зміни будуть видні відразу, чекати пару днів до синхронізації більше немає потреби.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

також Розробники оновили технологію прискореного перегляду сторінок. Instant View 2 підтримує мови, правопис яких починається справа наліво, посилання на зображення і нові елементи форматування сторінок. Тепер сайти, які мають складне оформлення будуть відобразяться більш коректно.
А як же користувачі Android?
Android-клієнт Telegram був оновлений до версії 5.0 і отримав злегка оновлений дизайн. Тепер прямо зі сторінки профілю користувача або каналу можна перейти до файлів, якими обмінювалися в конкретному чаті (розділ «Загальні матеріали»). Тепер вони будуть викачуватися швидше. В налаштуваннях повідомлень включається індикатор непрочитаних повідомлень на іконці програми, як в iOS. Також з'явилася можливість вибрати для фото профілю необхідну область на зображенні. Відео тепер збільшується при програванні, а з допомогою свайпа можна дивитися знімки повнорозмірного типу, які були відправлені файли.

Новий Telegram можна завантажити в Google Play і App Store. У додатку для iOS (версія 5.1) силами розробників було додано понад 400 поліпшень в порівнянні з не надто стабільним попереднім релізом.

Нагадаємо, Xiaomi представила безшумну клавіатуру за $50

В лінійці клавіатур Xiaomi Yuemi вже є кілька моделей, але ще одна зайвою точно не буде. Нова модель отримала назву Cherry MX Red, а розробник заявляє, що він прослужить набагато довше за своїх конкурентів завдяки використанню незвичайного матеріалу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Помилка Apple залишила мільйони користувачів інтернету

Також "Знай.uа" писав про те, що Нову Sony PlayStation зламали за секунду: як отримати ігри безкоштовно