Компанія Google вирішила добряче спростити життя користувачам фірмового браузера Chrome для платформи Android. Корпорація запровадила в сервіс кнопку, яка здатна закривати і відкривати всі вкладки.

Раніше про це повідомляли учасники закритого бета-тесту нових функцій браузера, так що швидше за все кнопка з'явиться і в браузерах звичайних Android-юзерах.

Зауважимо, що в Chrome на Android вже є схожа функція, яка дозволяє закрити всі вкладки одночасно. Однак, про неї мало хто знає, так і налаштувати її не так вже і просто звичайному користувачеві.

Однак тепер, згідно даних в коді вищевказаної бета-версії, клавіша закриття всіх відкритих вкладок буде з'являтися більше видному місці, а саме в лівому нижньому куті після активації режиму попереднього перегляду.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Досить зручна функція для тих, хто не може прожити і дня без листаний разлічніх сайтів на телефоні.

Нагадаємо, що нові iPhone 2019 отримають компактний корпус за рахунок нового дисплея, який незабаром з'явиться на ринку разом з Galaxy S10, вихід якого запланований на лютий 2019 року. Серед іншого, варто відзначити зміни в ширині корпусу. Інсайдери сподіватися, що виробник знизить ціну на смартфони, адже виробництво такого дисплея буде набагато дешевше.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що новий мобільний вірус заражає Android-смартфони. Він маскується під програму, яка здатна оптимізувати заряд акумулятора. Однак, після установки вона вимагає ввести пароль в додатків банків, після чого перераховує ваші кошти на іншу карту.

Знай.uа писав, що Apple знайшла лазівку в рішенні суду, який заборонив яблучної корпорації продавати iPhone на території Китаю. Компанія порушила кілька патентів, які використовувалися практично у всіх сучасних iPhone. Варто відзначити, що порушення патентів стосувалося тільки старих версій iOS для iPhone, так що Apple вправно обійшла це обмеження, випустивши чергове оновлення.