Аналітичне агентство CIMB повідомляє нову інформацію про складному смартфоні Samsung точне ім'я якого досі невідомо. Ймовірно, це Galaxy F - той самий гнучкий смартфон, який компанія Samsung має представити наприкінці лютого разом з Galaxy S10.

Пристрою приписують подвійну основну камеру з 12 Мп, 8-мегапіксельну фронталку, 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ ПЗП і процесор Exynos 9820 або Snapdragon 855, в залежності від країни продажу. Досить потужний апарат. Подивимося, як вона впорається з завданнями, адже його часто згинати.

Акумуляторів у гнучкого смартфона відразу два: по одному на кожну частину корпусу. Їх сумарна ємність – 5000 -6000 маг. Цілком очікувано, адже на сьогоднішній день акумулятори не здатні згинатися без поломок.

А ось виробництво такого гаджета – дуже витратна річ. За даними аналітиків, виробництво Galaxy F буде майже на 70% дорожче, ніж Galaxy S9 +. Дорожче будуть і комплектуючі. Саме тому за смартфон доведеться заплатити від 1600 доларів, в залежності від модифікації.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.