Наприкінці цього тижня програма Shazam, яка призначена для розпізнавання музики отримала важливе оновлення. Ключовим моментом його стало те, що з Shazam була повністю вилучена вся реклама. Це приємний подарунок для тих, хто любить музику, і не збирає зупинятися поповнювати свою бібліотеку новими композиціями. Оновлення доступно для пристроїв, що працюють під управлінням мобільних операційних систем Android і iOS, так що можна сміливо оновлювати додаток, щоб позбутися від докучливої реклами.

Дану обіцянку компанія Apple дала у вересні цього року, а про купівлю Shazam купертіновци вперше оголосили ще рік тому. Сума угоди склала близько 400 млн доларів. В той момент мало хто повірив яблучної корпорації, адже додаток дуже популярний і безкоштовна, так що реклама дозволяла власникам додатки заробляти величезні гроші.

У компанії Apple поки не повідомили про те, які способи монетизації планують використовувати для подальшого розвитку Shazam.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.