На сайті китайського регулятора TENAA з'явилися подробиці про смартфон Xiaomi Redmi 7 Pro, який поки не представлений офіційно. Як і очікувалося, девайс отримає виріз на екрані, а сканер відбитків пальців встановлять на задню панель дисплея.

Наголошується, що апарат отримає 5,84-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 19: 9 і дозволом Full HD +. У його верхній частині з'явиться виріз у формі крапельки, що не сильно псує зовнішній вигляд смартфона, на відміну від прямокутних вирізів на iPhone XS Max і iPhone XS.

Можливо, екран не буде захищати скло Gorilla Glass, який захистить смартфон від декількох серйозних падінь. Оскільки ця модель оснащена 5,84-дюймовим дисплеєм, як і Redmi 6 Pro, очікується, що новинка стане наступником - імовірно під назвою Redmi 7 Pro.

Також відомо, що Redmi 7 Pro оснастять акумулятором ємністю 2900 маг, який вважається досить слабким за сьогоднішніми мірками.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На сайті TENAA вказується, що новий варіант Xiaomi з номером моделі M1901F9T буде виконаний в глянсовому чорному варіанті. Модулі подвійної камери розташовані вертикально і трохи виступають з корпусу, що однозначно не сподобається користувачам через їх крихкості.

Про ціну і дату виходу поки нічого не відомо.

Нагадаємо, що нові 13 грудня компанія Huawei представила новий бюджетник Huawei P Smart. Серед іншого, варто відзначити досить непогані характеристики, але збереглася приємна ціна. Екран близько 6 дюймів, а задня основна камера подвійна. Що стосується ціни, аналітики прогнозують вартість близько 200-300 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в мережу потрапили перший знімки чохла для Samsung Galaxy M20, які розкрили всі головні фішки пристрою. Варто відзначити, що девайс отримає подвійну вертикальну камеру, а також сканер відбитків пальців. Аналітики повідомляють, що цей бюджетний девайс, так що на топові характеристики сподіватися не варто.

Знай.uа писав, що Apple нарешті випустила iOS 12.1.2, яка виправила всі баги з попередньої версії. Варто відзначити, що власники смартфонів від яблучної корпорації не могла користуватися бездротовою мережею через помилку при оновленні, яке відключало роботу модему.