Відомий відеоблогер Зак Нільсон протестував на міцність один з найбільш незвичайних смартфонів в 2018 році – Nubia X . До речі, девайс проводиться без фронтальної камери, а на борту у нього тільки основне. А щоб користувачі могли знімати селфи, на звороті крім подвійної камери зі светосильной оптикою розташувався додатковий дисплей. Блогер з'ясував, вплинула незвичайна конструкція на надійність пристрою. Не кожен день зустрінеш справді цікавий гаджет, особливо з двома екранами.

Так як Nubia X отримав по екрану з кожного боку, то спереду і ззаду у нього загартоване скло. Тестування показало, що дряпається воно так само, як і в інших флагманів останніх років: ключі і дрібниця покриттю не страшні, але щось тверде може залишити сліди. Швидше за все, його оснастили останнім Gorilla Glass.

Рама виконана з анодованого алюмінію, на якому добре видно будь-які пошкодження. На кожній бічній грані знаходиться сканер відбитків пальців, який продовжує нормально працювати, навіть якщо його сильно подряпати. Судячи з відео, зроблений він досить якісно, і після експлуатації на ньому будуть видні лише косметичні подряпини.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Коли блогер спробував зігнути смартфон, апарат лише трохи піддався, але відразу ж прийняв вихідне положення, а екрани залишилися цілими. Нільсон також зазначив, що, якщо один дисплей смартфона розіб'ється, то завжди залишиться другий, який зможе самостійно виконувати всі функції.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.