Новий смартфон Lenovo Z5 отримав покращену модифікацію, яка встановила рекорд. Модель Z5 Pro Snapdragon 855 Edition пропонує 6, 8 і навіть цілих 12 ГБ оперативної пам'яті. Вона є першим смартфоном у світі, який запропонував такий обсяг. Варто зазначити, що на сьогоднішній день навіть ігрові смартфони для мобільного кіберспорту не мають стільки оперативної пам'яті.

Найдешевша модифікація Z5 Pro з 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ флеша обійдеться в $390. І навіть для такої кількості оперативки на борту ціна більш ніж приємна. Топовий варіант з 12 ГБ оперативної пам'яті і 512 ГБ флеша будуть продавати за $640. Варто відзначити, що деякі смартфони з меншими показниками продуктивності продаються в два рази дорожче. Цілком відмінний вибір для тих, хто хоче виконувати всі маніпуляції на смартфона без жодних затримок.

Конструктивно Lenovo Z5 Pro Snapdragon 855 Edition схожий на свого звичайного брата: обидва є слайдерами. Однак модифікована версія побудована більш потужний чіп Snapdragon 855, тоді як звичайна використовує Snapdragon 710.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Попередні заявки на Lenovo Z5 Pro Snapdragon 855 Edition, почнуть приймати з 1 січня, продажі стартують 24 січня.

Нагадаємо, що китайська компанія Xiaomi планує випустити новий смартфон, який стане першим смартфоном в лінійці Play. Швидше за все, це зовсім не ігровий смартфон, але потужності і заряду акумулятора вистачить з головою, щоб насолодитися грою. До речі, вартість девайса всього 300 доларів, що не може не радувати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову викликають до суду. На цей раз вони не зможуть викрутитися, адже їх спіймали на “гарячому”. Власники iPhone X заявили, що яблучна компанія спеціально завищує характеристики смартфона. Наприклад, якість смартфона набагато гірше заявленого, а Apple про це не сказала ні слова.

Знай.uа писав, що корпорація Google вирішила розширити свої володіння, і на цей раз планує побудувати новий офіс за 1 млрд. доларів. Варто зазначити, що днями раніше точно таке ж повідомлення опублікувала і компанія Apple, яка так само витратить мільярд доларів на будівництво нового офісу для збільшення кількості співробітників і робочих місць.