Запуск ракети Falcon 9 разом з військовим супутником ВПС США був здійснений лише з п'ятого разу.

Йдеться у Twitter SpaceX.

Falcon 9

У зв'язку з поганою погодою, запуск ракети-носія Falcon 9 із супутником глобального позиціонування третього покоління GPS III ВПС США, який повинен був бути запущений в суботу з космодрому на мисі Канаверал, скасували.

Запуск повинен був відбутися ще в 18 грудня, але за сім хвилин до старту відбулися позаштатні показання датчиків на першій ступені ракети, тому запуск скасували. SpaceX перенесла його на середу. Але за 3 години до старту повідомила про нове скасування. У четвер запуск не відбувся, оскільки заважали погодні умови.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Як тобі таке, Ілон Маск: блондинка спробувала заправити Tesla звичайним бензином, що з цього вийшло

У мережі з'явився шалений відеоролик на якмоу блондинка намагається заправити електрокар Tesla Model S P100D на звичайній АЗС.

Відповідь відео з'явилося в мережі.

Зараз вже відомо, що спочатку жінка намагалася знайти горловину паливного бака, при цьому шукала його в самих незвичайних місцях. Так, вона навіть відкрила багажник, натиснувши відповідну кнопку в салоні.

Після невдалих спроб вона комусь подзвонила, але до неї підійшов хлопець, який і знімав все дійство на відео і пояснив, що електрокар Tesla і його неможливо заправити звичайним паливом.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Культовий репер окільцював Ілона Маска: ти дуже важливий для мене

Знаменитий репер-ювелір Бен Боллере подарував Ілону Маску, генеральний директор Tesla, ексклюзивне кільце вартістю $37000. Про це пише Business Insider.

Також "Знай.uа" писав про те, що Маск відкрив перший тунель Hyperloop, майбутнє настало

Американський бізнесмен Ілон Маск презентував перший швидкісний підземний тунель під Лос-Анджелесом. Нарешті цей день настав, і про це Маск не міг не похвалитися перед світом своєї улюбленої соцмережі.

Про це повідомив сам Маск в Twitter. "Тесла в тунелі @boringcompany з колісним механізмом, який ховається і перетворює машину на рейковий потяг і назад", - написав бізнесмен.