Смартфони Xiaomi – одні з найбільш популярних на ринку України, оскільки мають привабливу вартість поряд з потужною технічною начинкою. Грунтуючись на відгуках користувачів і характеристиках, Техно 24 склав рейтинг кращих гаджетів бренду 2018 року.

Xiaomi Mi 8

Цей смартфон чекали в 2018 найсильніше, оскільки пристрій позиціонувалося як флагманський. Міцна алюмінієва рама надійно фіксує дві скляні панелі. На борту AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+.

Крім того, гаджет оснащений здвоєною камерою з модулями 12 Мп, яка за допомогою штучного інтелекту розрізняє 206 сцен і автоматично оптимізує зображення. Окрему увагу приділено функції розпізнавання осіб В серці пристрої – топовий чіпсет Snapdragon 845, а за вартість всього цього "щастя" в магазинах просять від 12 000 грн.

Xiaomi Mi A2

Смартфон, що отримав визнання завдяки невисокій ціні і чистій операційній системі. На лицьовій стороні красується 5.99-дюймовий LCD-дисплей із співвідношенням сторін 18:9, при цьому модна нині монобров відсутня. Пристрій працює на 8-ядерному чіпі Snapdragon 660, показує гідні результати в тестах.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Камера, як вже повелося, здвоєна з модулями 12 Мп і 20 Мп, а вартість гаджета стартує від 6700 грн.

Pocophone F1

Флагманський смартфон обріс чутками ще до своєї презентації. Користувачам не давало спокою поєднання невисокої вартості і наявність топового чіпа Snapdragon 845. Примітний і 6.18-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 2246х1080 пікселів.

Гаджет може похвалитися незвичайною рідинною системою охолодження LiquidCool. Камер також 2 – 5 Мп і 12 Мп. Зате для селфи уготовані цілих 20 мп. Ціни в магазинах починаються з 20 000 грн.

Xiaomi Mi Mix 3

Перший смартфон, випущений в дизайні слайдера, що дозволило віддати під дисплей 93.4% всієї площі передньої поверхні. Він зсувається за допомогою магнітного механізму, а звук відкриття можна налаштувати індивідуально. Топова комплектація з 8 Гб ОЗП і 256 Гб ПЗУ оцінюється в 16 300 грн.

Xiaomi Black Shark 2

Представлений за два дні до попереднього пристрою, внаслідок чого заслуженого уваги користувачів він не отримав. І це незважаючи на те, що цей смартфон дійсно топовий. Вражає одне тільки кількість ОЗУ – 10 Гб. Також гаджет має RGB-підсвічування і може світиться логотип бренду, вставки по боках. Виріб оснащений AMOLED-екраном і рідинною системою охолодження. Максимальна версія смартфона оцінюється в 17 000 грн.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що власники Lenovo зіткнулися з проблемами в Windows 10.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Xiaomi відмовляється від підтримки деяких своїх смартфонів.

ТакожЗнай.uа" писав, що китайці анонсували перший в світі планшет з двома екранами.