Samsung вирішила додати підтримку голосового помічника Google Assistant в свої телевізори лінійки 2019 року. На диво, компанія відмовилася від власного голосового помічника, якого встановлює у всі топові флагмани власного виробництва.

Фірмовий асистент з'явився в моделях QLED 2018 року, але тільки на ринках США і Південної Кореї. Причина найбанальніша-Bixby говорить лише англійською та корейською мовами. Судячи з усього, корейська компанія вирішила не морочитися над вдосконаленням власного проекту. Його можливості теж обмежені. Голосове управління поки що не працює зі сторонніми додатками, але Samsung не збирається відмовлятися від своєї розробки і вже в наступному році відкриє доступ до сервісу для сторонніх розробників.

Наскільки сильно Google Assistant буде інтегрований в ТВ-платформу — невідомо. LG, наприклад, теж вбудувала асистент в свої телевізори, але залишила власний універсальний пошук в WebOS. Проте, чи будуть 2 асистента заважати один одному - невідомо.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, що Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності. Якщо пару днів тому на форумах з'явилися повідомлення про те, що динаміки мікрофон смартфона і працюють несправне, і співрозмовника практично нереально почути, то в цей раз з'явилися проблеми зі сканером відбитків пальців, що не виконує свої функції належним чином.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії. Тепер виробництво смартфонів різко скорочується, що безсумнівно вдарить по фінансовому стані компанії.