Документація Відомства інтелектуальної власності Європейського союзу (EUIPO) говорить про те, що компанія ASUS незабаром може анонсувати смартфон з висувною камерою. Подібну технологію вже можна помітити у деяких смартфонах китайських виробників.

Як можна бачити на представлених зображеннях, модуль фронтальної камери буде висуватися з верхньої частини корпусу. У цьому є свої плюси, але й мінуси. З мінусів - додатковий механізм, який здатний зламатися в самий невідповідний момент, а також збільшена вартість смартфонів з-за впровадження слайдерной технології. Ілюстрації говорять про те, що цей блок може мати різні розміри — залежно від кількості об'єктивів та додаткових сенсорів.

Застосування висувної камери дозволить реалізувати повністю безрамковий дизайн: дисплей зможе зайняти практично всю лицьову поверхню корпусу, адже фронтальна камера розміститься саме на висувному елементі. Це один з плюсів, який зробить смартфон досить красивим, позбавивши від докучливих вирізів у верхній частині екрана. У бічній частині апарата можна помітити фізичні кнопки управління.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Компанії Yota Technologies і Jiuzhou Zhihe Technology планують випустити перший в світі планшет з двома екранами. Варто відзначити, що сам девайс отримає один основний екран, які ми вже давно звикли бачити на мобільних пристроях. Однак, другий кардинально відрізняється від всіх очікувань. Справа в тому, що цей екран взято з електронної книжки, що дозволить істотно заощадити заряд енергії, адже чорнило практично не споживають багато енергії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники смартфонів Pixel 3 знову скаржаться на чергові несправності. Якщо пару днів тому на форумах з'явилися повідомлення про те, що динаміки мікрофон смартфона і працюють несправне, і співрозмовника практично нереально почути, то в цей раз з'явилися проблеми зі сканером відбитків пальців, що не виконує свої функції належним чином.

Знай.uа писав, що Apple різко скоротила виробництво iPhone. В черговий раз яблучна корпорація зменшує поставки новий смартфонів, які продаються не так добре, як хотілося б компанії. Тепер виробництво смартфонів різко скорочується, що безсумнівно вдарить по фінансовому стані компанії.