Китайська компанія Xiaomi випустила нову прошивку для своїх смартфонів. Нова операційна система має номер версії 10.2.1.0, а встановити її на свої телефони вже можуть власники декількох моделей, в список яких входять 8 Mi, Mi 8 SE і Mi 8 EE. Так, випробувати новинку зможуть далеко не всі.

І все ж, компанія намагається, а це багато чого коштує. Сама прошивка MIUI в даному конкретному випадку є фінальною, тобто це не якась тестова зборка або щось подібне. До речі, щоб встановити її, необхідно дотримуватися кількох правил: оновлення досить величезна, так що потрібно мінімум 850 Мб внутрішньої пам'яті. До того ж, смартфон повинен бути заряджений на більш ніж половину.

До речі, саме оновлення торкнулося додатка камери, а також вбудований чіп ІІ почав працювати оперативніше, що позначилося на швидкості виконання завдань. До того ж, сам ШІ здатний накладати фільтри на фотографії, щоб поліпшити якість фото.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила відмовитися від головної родзинки своїх смартфонів. Звичайно ж, мова йде про вирізі на екрані, який здивував світ ще в 2017 році, коли на прилавках з'явився iPhone X. Сам смартфон поставив тенденцію незвичайних екранів, після чого китайські виробники почали випускати смартфони з вирізами. Однак, на цей раз Apple сама позичить ідею у китайців, і створить новий iPhone з діркой під екран, яка прийшла на заміну прямокутного вирізу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський смартфон Lenovo Z5s розкупили за хвилину після старту продажів. Однак, це не дивно, адже низька ціна при високих показниках продуктивності не міг залишити нікого байдужим. У зв'язку з цим, перша партія незвичайним смартфоном була розкуплена за 1 хвилину.

Знай.uа писав, що компанія ASUS раптово вирішила захопити ринок смартфонів, адже зовсім недавно запатентувала незвичайний пристрій, яке має форму смартфона. Немає сумнівів, що це звичний нам девайс, але незвичайна слайдерна система здивувала користувачів. Приміром, фронтальна камера буде висуватися з корпуса телефону, тим самим дозволивши дисплею зайняти більшу частину екрана.