Перші згадки в мережі про загадковий смартфон від Samsung виявили розробники форуму XDA Developers. За їх даними, новинка в повній мірі сумісна з 5G, а купити її можна буде у американського стільникового оператора Verizon. Судячи з усього, пристрій буде доступний тільки на території США. Новинка отримає восьмиядерний чіп Qualcomm Snapdragon 855 і модем X50. Сумнівів немає, що девайс буде флагманом, але і ціна буде відповідною.

Телефон має кодову назву Samsung Galaxy Bolt, але коли він надійде в продаж, буде називатися інакше, адже корейська корпорація по-іншому називає свої смартфони, і навіть цілі лінійки звучать більш нейтрально. Судячи з усього, девайс буде продаватися за ціною близько 1000 доларів, адже пристрій зможе працювати з мережею 5G.

Очевидно, що новинка зможе похвалитися модулями зв'язку Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth 5.0 LE, 4G VoLTE, A-GPS, GLONASS і звичайного NFC, завдяки якій апарат отримає можливість працювати не тільки з фірмовою платіжною системою Samsung Pay, але ще і з сторонніми.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Цілком можливо, що девайс представлять вже в лютому 2019 року, разом з Samsung Galaxy S10, який повинен здивувати весь світ чимось незвичайним.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила відмовитися від головної родзинки своїх смартфонів. Звичайно ж, мова йде про вирізі на екрані, який здивував світ ще в 2017 році, коли на прилавках з'явився iPhone X. Сам смартфон поставив тенденцію незвичайних екранів, після чого китайські виробники почали випускати смартфони з вирізами. Однак, на цей раз Apple сама позичить ідею у китайців, і створить новий iPhone з діркой під екран, яка прийшла на заміну прямокутного вирізу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський смартфон Lenovo Z5s розкупили за хвилину після старту продажів. Однак, це не дивно, адже низька ціна при високих показниках продуктивності не міг залишити нікого байдужим. У зв'язку з цим, перша партія незвичайним смартфоном була розкуплена за 1 хвилину.

Знай.uа писав, що компанія ASUS раптово вирішила захопити ринок смартфонів, адже зовсім недавно запатентувала незвичайний пристрій, яке має форму смартфона. Немає сумнівів, що це звичний нам девайс, але незвичайна слайдерна система здивувала користувачів. Приміром, фронтальна камера буде висуватися з корпуса телефону, тим самим дозволивши дисплею зайняти більшу частину екрана.