На цьому тижні Huawei похвалилася тим, наскільки успішними стали її смартфони з точки зору продажів і набору нової аудиторії в особі користувачів. Як свідчить звіт компанії, поставок мобільників в цьому році перевищили позначку в 200 мільйонів одиниць. Нагадаємо, що зовсім недавно компанія встановила особистий рекорд. До речі, раніше компанія повідомила, що всього кілька років тому кількість проданих смартфонів за рік не перевищувала 2 млн одиниць. Неважко здогадатися який ривок зробила компанія.

Зараз армія користувачів мобільних пристроїв Huawei налічує більш ніж 500 млн чоловік в більш ніж 170 країнах по всьому світу. Успіх надихнув Huawei, і на 2019 рік вона встановила для себе планку 250 млн проданих одиниць за рік. Подивимося, яким буде 2019 рік для виробників смартфонів, навіть якщо Apple скорочує виробництво iPhone.

Щоб відзначити досягнутий рубіж і подія запам'яталася, Huawei вирішила випустити спеціальні видання Commemorative Edition, а отримали їх Huawei Mate 20 і Nova 4. Така собі лімітована версія, яких відрізняється від звичайної.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ексклюзивний варіант флагмана отримав смарагдового кольору корпус і 8/256 Гб пам'яті. У випадку з Huawei Nova 4 його розфарбували в червоний колір і пропонується такий апарат з 8/128 Гб пам'яті.

Передзамовлення стартує вже 1 січня 2019 року, а про ціну поки немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила відмовитися від головної родзинки своїх смартфонів. Звичайно ж, мова йде про вирізі на екрані, який здивував світ ще в 2017 році, коли на прилавках з'явився iPhone X. Сам смартфон поставив тенденцію незвичайних екранів, після чого китайські виробники почали випускати смартфони з вирізами. Однак, на цей раз Apple сама позичить ідею у китайців, і створить новий iPhone з діркой під екран, яка прийшла на заміну прямокутного вирізу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський смартфон Lenovo Z5s розкупили за хвилину після старту продажів. Однак, це не дивно, адже низька ціна при високих показниках продуктивності не міг залишити нікого байдужим. У зв'язку з цим, перша партія незвичайним смартфоном була розкуплена за 1 хвилину.

Знай.uа писав, що компанія ASUS раптово вирішила захопити ринок смартфонів, адже зовсім недавно запатентувала незвичайний пристрій, яке має форму смартфона. Немає сумнівів, що це звичний нам девайс, але незвичайна слайдерна система здивувала користувачів. Приміром, фронтальна камера буде висуватися з корпуса телефону, тим самим дозволивши дисплею зайняти більшу частину екрана.