Китайські ЗМІ поширили інформацію про те, що вже 25 грудня 2018 року, відбудеться офіційна презентація смартфона Xiaomi Pocophone F2. Так, презентація відбулася, але ось смартфон кардинально відрізняється від чуток і домислів китайських інсайдерів. До речі, девайс вже можна придбати за 12 000 гривень.

Новинка, на жаль, називається не Xiaomi Pocophone F2, а Pocophone F1 Armored Edition. Апарат доступний для покупки в версії з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам'яті, за яку просять 12 000 гривень. По суті, це просто модифікована версія першої моделі смартфона, так що і мови немає про вихід чого-го то дійсно нового.

Відмітна особливість моделі Armored Edition від звичайного в тому, що її задня кришка виконана з кевлара, а не звичайного пластику, як в оригінальній версії телефону. Так, це збільшить захист смартфона, але це далеко не кожному потрібно, адже більшість користувачів хотіли відразу придбати нову версію смартфона.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила відмовитися від головної родзинки своїх смартфонів. Звичайно ж, мова йде про вирізі на екрані, який здивував світ ще в 2017 році, коли на прилавках з'явився iPhone X. Сам смартфон поставив тенденцію незвичайних екранів, після чого китайські виробники почали випускати смартфони з вирізами. Однак, на цей раз Apple сама позичить ідею у китайців, і створить новий iPhone з діркой під екран, яка прийшла на заміну прямокутного вирізу.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайський смартфон Lenovo Z5s розкупили за хвилину після старту продажів. Однак, це не дивно, адже низька ціна при високих показниках продуктивності не міг залишити нікого байдужим. У зв'язку з цим, перша партія незвичайним смартфоном була розкуплена за 1 хвилину.

Знай.uа писав, що компанія ASUS раптово вирішила захопити ринок смартфонів, адже зовсім недавно запатентувала незвичайний пристрій, яке має форму смартфона. Немає сумнівів, що це звичний нам девайс, але незвичайна слайдерна система здивувала користувачів. Приміром, фронтальна камера буде висуватися з корпуса телефону, тим самим дозволивши дисплею зайняти більшу частину екрана.